The world is a book, and those who do not travel read only one page.” – Saint Augustine

tammikuuta 16, 2018

Tästä se lähtee! Tätä hetkeä on odotettu ja pitkään suunniteltu. Lähes kaikki omaisuus on myyty. Ei asuntoa, ei töitä, ei velkaa. Uusi sivu elämässä on käännetty. Jos haluaa jotain uutta, on myös oltava valmis luopumaan vanhasta.

Pakko myöntää, että viimeiset kaksi vuotta ovat olleet haastavia ja mielenkiintoisia kaikkine järjestelyineen ja muuttoineen. Lainatakseni erästä hyvää treenikaveriani Tonia: ”Jos se olisi helppoa, sen tekisi joku muu”.

Virkavapaa on saatu vuodeksi, mutta katsotaan mihin kompassi kuljettaa.. Reppureissaamisen spesialistit ja suuresti arvostamani Riku Rantala ja Tunna Milonoff Madventures ohjelmasta ovat toimineet monen matkalle lähtijän innoittajina vuosien ajan, myös minun.
Aina kannattaa matkustaa kauas ja mahdollisimman usein.

Tarkkoja aikatauluja ei ole, pitkiä kalsareita ei tarvi, aurinkoa kohti mennään. Siinä ainoat 
varmat asiat lähitulevaisuudessa.

Toivotan kaikille mukavaa vuotta 2018. Toivotan jaksamista työssä, perhe-elämässä ja harrastuksissa. Kannustan olemaan rohkea ja hyppäämään tuntemattomaan, kannustan toteuttamaan haaveita, etteivät ne jäisi vain haaveiksi. Aina on oikea hetki kokeilla jotain uutta ja heittäytyä virran vietäväksi. Kiitokset vielä kaikille työkavereille, treenikavereille, hyville ystäville, sukulaisille, sekä tutuille ja tutun tutuille.

Minulle matkustaminen on ainoa asia, minkä voi ostaa ja mikä tekee rikkaammaksi.

LUETUIMMAT TEKSTIT

0 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Ota yhteyttä:

Sivun näyttöjä yhteensä